Cele două minore date dispărute pe o stradă din Cumpăna, au fost găsite

Cele două fetițe din comuna Cumpăna, date dispărute vineri seara, au fost găsite de poliţişti. Oamenii legii le-au descoperit în zona unor blocuri din localitate

Cele două minore date dispărute pe o stradă din Cumpăna, au fost găsite


Două fetițe de 9 și 11 ani din comuna Cumpăna, judeţul Constanţa au fost date dispărută şi sunt căutate de familie, prieteni şi Poliţie, după ce au ieşit la joacă şi nu s-a mai întors acasă.

UNDAPE: Cele două fete din comuna Cumpăna, date dispărute vineri seara, au fost găsite de poliţişti. Oamenii legii le-au descoperit în zona unor blocuri din localitate şi le-au înapoiat familiilor.
„Cele două fete au fost identificate”, au transmis polițiștii. Ambele erau în Cumpăna, în dreptul unor blocuri.
"Cele două minore au fost identificate de polițiști în jurul orei 20.40, la mai puțin de 3 ore de la sesizarea 112, fiind găsite în dreptul unor blocuri din comuna Cumpăna, la aproximativ 2 kilometri de locul în care se presupune că s-ar fi jucat. Acestea nu prezintă urme de violență, iar în urma audierilor s-a stabilit faptul că nu au fost victime ale vreunei infracțiuni.
La activitățile desfășurate au participat peste 70 de forțe de ordine - polițiști de ordine publică, investigații criminale, criminalistică, rutieră și alte structuri din cadrul I.P.J. Constanța, precum și jandarmi din cadrul I.J.J. Constanța, ai G.J.M. Tomis și polițiști locali din Cumpăna" au transmis reprezentanții IPJ Constanța.
ȘTIRE INIȚIALĂ: Polițiștii din cadrul Postului de Poliție Cumpăna au fost sesizați cu privire la dispariția lui CIOARĂ MIRUNA IOANA, de 9 ani, din Cumpăna.
Din primele informații, minora ar fi ieșit la joacă pe stradă în jurul orei 15.30, iar până la acest moment nu a revenit la domiciliu. La data dispariției, minora purta o geacă de culoare roz.
De asemenea, politistii din cadrul Postului de Politie Cumpana au fost sesizati si cu privire la disparitia lui JaLBA GEORGIANA MARIa, de 11 ani, din Cumpana. Din primele informatii, cele doua minore ar fi iesit la joaca pe strada, in jurul orei 15:30, iar pana in acest moment nu au mai revenit la domiciliu.
Din primele informaţii, vecine fiind, fetele au iesit la joaca, pe strada. La un moment dat, văzând că nu mai apare, părinţii uneia dintre ele au inceput sa-si caute fata şi s-au întâlnit cu părinţii celeilalte fete, care o căutau şi ei pe cea mică. Momentan zeci de politisti au pornit la cautari.
Dacă aveti informatii despre cele două fetite, sau le-ati văzut, sunati la 112.