Organizatorii Untold și Neversea propun ca intrarea la festival să fie pe bază de certificat de vaccinare

Soluțiile propuse autorităților de către organizator sunt: dovada vaccinării, dovadă anticorpi sau rezultat negativ la un test rapid COVID-19

Organizatorii Untold și Neversea propun ca intrarea la festival să fie pe bază de certificat de vaccinare


Soluțiile propuse autorităților de către organizator sunt: dovada vaccinării, dovadă anticorpi sau rezultat negativ la un test rapid COVID-19, după cum a declarat Edy Chereji, director de comunicare Untold și Neversea.

Ne dorim să găsim această soluție alături de autorități. Aceasta a fost și rugămintea noastră, să nu renunțăm la această posibilitate de a reveni încetul cu încetul la normalitate. Și să ne punem la masă și să vedem care sunt scenariile posibile pentru această vară și care sunt măsurile pe care le-am putea pregăti astfel încât să avem o vara cu evenimente.
Nu putem spera, nu putem visa la o întoarcere la ceea ce a însemnat 2019. Dacă vom putea organiza evenimente, vor fi cu anumite compromisuri și măsuri care ne vor face să avem anumite limitări sau lucruri care ar putea să schimbe din experiența pe care oamenii o cunosc atunci când vine vorba de concerte și festivaluri.
O măsură de genul distanțare socială este imposibilă. Cel mai important lucru este să ne punem la masă cu autoritățile și să inventăm și să găsim acel manual de utilizare a unui eveniment. Să înțelegi cum poți izola oameni care prezintă un risc de cei care nu prezintă un risc.
Suntem în contact cu colegii din străinătate și lucrează cu același scenariu: de a ține evenimentele în vară. Este mult mai avansată relația cu autoritățile. În alte țări din Europa s-au făcut și evenimente de tip test. Multe Guverne în Europa au și garantat încă de acum o relaxare financiară pentru cei care organizează evenimente și festivaluri”, a declarat Edy Chereji la Antena 3.