Chițac: Am votat pentru oameni cu experință administrativă, care știu să facă echipă și vor să aducă normalitate

Primarul Constanţei Vergil Chițac, a spus la ieşirea de la urne că a votat pentru oameni cu experință administrativă, care știu să facă echipă și vor să aducă normalitate.

Chițac: Am votat pentru oameni cu experință administrativă, care știu să facă echipă și vor să aducă normalitate


Primarul Constanţei Vergil Chițac, a spus la ieşirea de la urne că a votat pentru oameni cu experință administrativă, care știu să facă echipă și vor să aducă normalitate. Vergil Chițac a venit însoțit de mai multe persoane, printre care și viceprimarul Ionuț Rusu.

„La alegerile pentru Primăria Constanța am votat pentru continuitate, pentru că proiectele care s-au inițiat în municipiu nu se pot face de pe o zi pe alta. Ele necesită timp și de cele mai multe ori excedă mandatul unui primar. Fie că vorbim despre proiectele de modernizarea bulevardului, proiectul de înființare a CET-ului, de stadion, de proiecte care stau să înceapă precum Spitalul de Cardiologie și Oncologie. Au fost 3 ani de muncă asiduă și nu trebuie irosiți. De aceea mizez pe continuitate și mai mult decât atât, mai presus de toate, nu avem voie să ne întoarcem de unde am plecat în 2020. Drumul Constanței este unul singur: investiții în infrastructura publică. La alegerile pentru locale, pentru Consiliul Județean am votat pentru oameni care au experiență administrativă, care știu să valorifice potențialul județului Constanța, care e foarte mare. Oameni care știu să facă echipe și care vor să aducă normalitate la Consiliul Județean”, a declarat acesta.