Ciolacu, despre Vlad Voiculescu: Este un arogant şi incompetent, n-are nicio treabă cu Ministeru Sănătăţii

Marcel Ciolacu, președintele PSD, a declarat marți seară că orice Guvern, partid sau coaliție „de bun simț” l-ar fi înlăturat pe Vlad Voiculescu din funcția de ministru al Sănătății.

Ciolacu, despre Vlad Voiculescu: Este un arogant şi incompetent, n-are nicio treabă cu Ministeru Sănătăţii


Marcel Ciolacu, președintele PSD, a declarat marți seară că orice Guvern, partid sau coaliție „de bun simț” l-ar fi înlăturat pe Vlad Voiculescu din funcția de ministru al Sănătății. „Nu se poate, în fiecare zi avem un eveniment”, a subliniat social-democratul.

„Orice Guvern de bun simţ, orice partid, orice coaliţie de bun simţ ar fi schimbat acest ministru. Nu se poate, în fiecare zi avem un eveniment”, a declarat președintele PSD, care susține că mulți lideri liberali au cerut demisia lui Vlad Voiculescu de la Ministerul Sănătăți, însă ulterior „aceşti luptători cu lumina stinsă ai dreptăţii s-au râzgândit”.
Marcel Ciolacu spune despre Vlad Voiculescu că a comis „gafe după gafe”, deși titularul de la Sănătate este „cel mai important ministru într-o perioadă de pandemie”.
„Ce îmi pare mie rău? Că se pierd vieţi omeneşti, asta este marea dramă. Şi tu, Cîţu, în loc să schimbi un incompetent - că omul este un arogant şi incompetent, n-are nicio treabă cu Ministeru Sănătăţii decât, poate, nişte aranjamente din spate pe care le bănuim cu toţii”, a adăugat Marcel Ciolacu.
Liderul social-democraţilor a reamintit că PSD a depus o moţiune simplă împotriva ministrului Sănătăţii, Vlad Voiculescu, şi este curios dacă cei de la PNL şi UDMR "vor menţine un om când avem incidente şi se pierd vieţi omeneşti".