Ciolacu: Un cinism fără margini. Învestirea Guvernului Cioloș are ZERO șanse să treacă prin Parlament!

Învestirea Guvernului Cioloș are ZERO șanse de reușită, crede Marcel Ciolacu. În opinia președintelui PSD, cabinetul USR va înregistra un număr record de voturi împotrivă.

Ciolacu: Un cinism fără margini. Învestirea Guvernului Cioloș are ZERO șanse să treacă prin Parlament!


Învestirea Guvernului Cioloș are „ZERO” șanse de reușită, crede Marcel Ciolacu. În opinia președintelui PSD, cabinetul USR va înregistra un număr record de voturi „împotrivă”.

"O săptămână pierdută=2.000 de morți: asta înseamnă ambiția lui Cioloș de a propune o ciornă de Guvern cu șanse ZERO să treacă prin Parlament!
Când vorbești despre responsabilitate, dar o propui la Sănătate tocmai pe Mihăilă, cea care a recunoscut eșecul său major în a pregăti spitalele pentru valul patru al pandemiei, acesta este un cinism fără margini.
Când sute de români mor zilnic, iar tu te agăți de negocieri politice fără sens, asta arată o lipsă cumplită de empatie față de drama a mii de familii. 
Când matematica arată că schița ta de Cabinet-fantomă va strânge cele mai multe voturi contra din istoria Parlamentului, să insiști bezmetic în a prelungi criza politică în plin dezastru sanitar înseamnă, la final, iresponsabilitate. 
Alianțele politice se fac și se desfac, economia se poate repara, dar viețile pierdute nu le mai poate aduce nimeni înapoi!", a scris Marcel Ciolacu pe Facebook.