Cîțu: Companiile de stat primesc bani de la buget doar în baza unui plan de restructurare

Companiile de stat primesc bani de la buget doar în baza unui plan de restructurare a spus premierul Florin Cîțu. Planurile de reformă vor fi atent analizate în Guvern

Cîțu: Companiile de stat primesc bani de la buget doar în baza unui plan de restructurare


Companiile de stat primesc bani de la buget doar în baza unui plan de restructurare a spus premierul Florin Cîțu. Planurile de reformă vor fi atent analizate în Guvern și companiile vor rămâne fără bani dacă refuză să se restructureze.

"A venit momentul! Pregătim bugetul pentru 2021. Toate prioritățile din programul de guvernare vor avea finanțare. În același timp apare o modificare importantă. Companiile de stat cu pierderi primesc resurse de la buget DOAR în baza unui plan de restructurare/reformă. Vă spun clar tuturor: fiecare proces de restructurare pe care îl voi dispune o să fie monitorizat și judecat în Guvern. Voi cere miniștrilor să prezinte, trimestrial, stadiul de implementare al acestor programe de restructurare/reformă. Planul de restructurare/reformă pentru companiile de stat cu pierderi reprezintă unul din indicatorii folosiți de mine la evaluarea miniștrilor", a scris Florin Cîțu pe Facebook.