Cîțu: Ne alegem liderii, dar facem aceste lucruri pentru că vrem să facem viața românilor mai bună

Premierul Florin Cîțu, candidat la președinția PNL, le-a transmis liberalilor reuniți la Cluj că mereu le va aduce aminte de ce au intrat ei în politică pentru a le face viața românilor mai bună.

Cîțu: Ne alegem liderii, dar facem aceste lucruri pentru că vrem să facem viața românilor mai bună


Premierul Florin Cîțu, candidat la președinția PNL, le-a transmis liberalilor reuniți la Cluj că mereu le va aduce aminte de ce au intrat ei în politică – pentru a le face viața românilor mai bună.

Sunt alegeri în PNL, da, ne alegem liderii, dar facem aceste lucruri pentru că vrem să facem viața românilor mai bună. De asta suntem noi în politcă. Ăsta e scopul nostru. Nu o facem pentru noi. Nu vrem să asfaltăm un drum pentru că vrem să asfaltăm un drum, pentru că vrem să ne punem numele pe el. Îl facem că va îmbunătăți viața unei comunități. În secolul 21 vă dați seama… vrem să avem canalizare și apă în toate comunitățile nu pentur noi, ci pentru ca viața românilor să fie mai bună. Ăsta e scopul nostru, de asta intrăm noi în politică. Chiar dacă o să vă supăr, eu o să vă aduc aminte de fiecare dată că nu am intrat în politică pentru noi, să mai luăm un mandat, o funcție, ci pentru români și pentru a face viața românilor mai bună”, a declarat premieurl Florin Cîțu în fața liberalilor reuniți la Cluj.