Cîțu: Să rămâi la guvernare opt ani nu e uşor. Am intrat să câştig şi voi câştiga

Premierul Florin Cîţu a arătat că acum se aleg echipele pentru viitoarele competiţii electorale şi că a intrat în cursa pentru şefia PNL cu gândul de a câştiga.

Cîțu: Să rămâi la guvernare opt ani nu e uşor. Am intrat să câştig şi voi câştiga


Cei doi candidaţi la preşedinţia PNL, Ludovic Orban şi Florin Cîţu, au făcut, sâmbătă, aprecieri cu privire la rezultatului votului din Congres pentru conducerea partidului. Florin Cîțu a lansat un apel către colegii liberali să fie uniți și să rămână uniți și după congresul din 25 septembrie.

Premierul Florin Cîţu, care s-a retras înaintea anunţării rezultatelor votului, a arătat că acum se aleg echipele pentru viitoarele competiţii electorale şi că a intrat în cursa pentru şefia PNL cu gândul de a câştiga.
"În acest două luni ne alegem conducerile pentru următoarele bătălii pe care le va da Partidul Naţional Liberal în 2024 şi aceştia sunt liderii cu care vom ieşi în faţă. Obiectivele sunt importante, şi nu sunt doar pentru anul 2024, obiectivele sunt să fim la guvernare opt ani de zile. De aceea mă uit la oamenii pe care vreau să îi am lângă mine să înţeleagă aceste obiectiv, este unul foarte clar. Ştiu că este îndrăzneţ, dar dacă nu ne ţinem de el, nu vom putea să modernizăm România. Acesta este mesajul pe care l-am dat şi astăzi aici. Am intrat să câştig şi voi câştiga, altfel nu intram la aceste lucruri", a declarat Florin Cîţu.
Florin Cîțu vrea ca PNL să guverneze opt ani
„Ne alegem conducerile pentru următoarele bătălii pe care le va da PNL în 2024 şi aceştia sunt liderii cu care vom ieşi în faţă. Obiectivele nu sunt doar pentru 2024, ci sunt să fim la guvernare opt ani.
De aceea mă uit la oamenii pe care vreau să-i am lângă mine să înţeleagă acest obiectiv. Ştiu că e unul îndrăzneţ, dar dacă nu ne ţinem de el, nu vom putea să modernizăm România”, a declarat Florin Cîțu, sâmbătă, la conferința de alegeri din PNL Mureş.
Acesta a lansat și un apel la unitatea partidului: „Suntem uniţi, dar trebuie să fim uniţi şi în continuare pentru că urmează bătălii grele în perioada următoare. Să rămâi la guvernare opt ani de zile nu este uşor”.
După ultima rundă de alegeri în organizații, Cîțu a lăsat și un mesaj pe Facebook, în care și-a exprimat mulțumirea față de rezultatul competițiilor: „Încă trei victorii importante pentru #EchipaCastigatoare: Ion Dumitrel, președinte PNL Alba, Ciprian Dobre, președinte PNL Mureș, și Alin Nica, președintele PNL Timiș! Vă felicit, dragi colegi! Suntem uniți și rămânem uniți și după 25 septembrie. Împreună construim Partidul Național Liberal care va guverna România cel puțin opt ani de zile!”.