Ciucă: Important e ca în interiorul partidului să existe o stare de armonie

Premierul Nicolae Ciucă și-a depus oficial moțiunea cu care candidează la președinția PNL, despre care spune că este cel mai mare partid de dreapta.

Ciucă: Important e ca în interiorul partidului să existe o stare de armonie


Premierul Nicolae Ciucă și-a depus oficial moțiunea cu care candidează la președinția PNL, despre care spune că „este cel mai mare partid de dreapta, are cei mai buni primari din țară și poate ajunge primul partid din România”.

„Partidul Național Liberal este astăzi la guvernare și are datoria să asigure stabilitatea țării, să guverneze eficient și să ofere românilor siguranța de care au nevoie, dar și încrederea că vom depăși împreună, cu bine, acest context complicat. Una din condițiile esențiale pentru buna guvernare este ca în interiorul partidului nostru să existe o stare de armonie și o concentrare a tuturor asupra obiectivelor pe care ni le asumăm. Cum, de asemenea, o altă condiție extrem de importantă este să avem o coaliție stabilă, în care dialogul cu partenerii să fie calea de rezolvare a tuturor problemelor care pot să apară din cauza divergențelor ideologice”, a declarat premierul liberal.
Nu este vorba despre o persoană, ci despre întreaga echipă liberală, spune Nicolae Ciucă.
„De când am intrat în Partidul Național Liberal, am putut să simt capacitatea liberalilor de a se mobiliza și de a asigura administrarea țării, de la nivel local, până la nivel guvernamental. Știu, însă, că există soluții ca lucrurile să se îmbunătățească în zonele în care nu stăm așa bine. Acest lucru va fi însă un efort comun al nostru, al tuturor. Acest lucru l-am spus tuturor colegilor mei. Am decis să-mi asum această responsabilitate (...) Una dintre condițiile esențiale pentru buna guvernare este ca în interiorul partidului nostru să existe o stare de armonie și o concentare a tuturor asupra obiectivelor pe care ni le asumăm. Acum nu este vorba despre o persoană, ci este vorba despre toată echipa liberală, care trebuie să fie conștientă că de activitatea fiecăruia dintre noi depinde scorul electoral al partidului”, a spus Nicolae Ciucă.
Nicolae Ciucă s-a arătat de părere că PNL poate ajunge primul partid din România.
„Sunt convins că, alături de colegii mei, vom putea face o echipă puternică, unită, care să genereze politicile publice de care are nevoie țara. PNL este cel mai mare partid de dreapta, are cei mai buni primari din țară și poate ajunge primul partid din România. Obiectivul meu este întărirea partidului și pregătirea alegerilor următoare. Dacă vom guverna bine, dacă vom reuși să ne ducem la bun sfârșit obiectivele pe care le avem în programul de guvernare, atunci și rezultatele vor fi evidente”, a mai declarat liberalul.