Cu dragoste, despre dragoste - așa au sărbătorit, de Dragobete, bobocii mirciști

Elevii clasei a V-a A de la Colegiul Național "Mircea cel Bătrân" din Constanța i-au făcut o frumoasă surpriză profesoarei Alina Teodora Chiriac, transformând ora de dirigenție într-o lecție despre iubire, prietenie.

Cu dragoste, despre dragoste - așa au sărbătorit, de Dragobete, bobocii mirciști


Elevii clasei a V-a A de la Colegiul Național "Mircea cel Bătrân" din Constanța i-au făcut o frumoasă surpriză dirigintei, prof. Alina Teodora Chiriac, transformând ora de dirigenție într-o lecție despre iubire, prietenie, afecțiune și recunoștință față de colegi, profesori și toți cei dragi. 

Așadar, putem spune că Dragobetele a fost "scos  la lecție", pentru că elevii s-au întrecut în a descrie și compara cât mai atractiv sărbătorile iubirii din luna aceasta: Ziua Sfântului Valentin și Dragobete, vorbind cu entuziasm despre simbolurile, valorile și tradițiile occidentale și, mai ales, românești.

Inimioarele roșii au împânzit sala de clasă - fie sub formă de baloane, bomboane, fursecuri și obiecte de decor, iar buchetul de trandafiri al profesoarei Alina Teodora Chiriaca fost roz, pentru că, într-o lume răsturnată, a adulților, în care fiece clipă ne pare incertă, copiii încă văd viața în roz și împărtășesc emoții și sentimente nobile, reale, nu numai de Valentine’s Day sau de Dragobete, ci în fiecare zi.