Cum se fac testele Covid-19 made în România?

În plină criză, autoritățile române, aduc declarații mincinoase favorizând viitoarele campanii electorale.

Cum se fac testele Covid-19 made în România?


În plină criză de Covid-19, autoritățile din România fac declarații mincinoase, teste fictive și toate acestea doar pentru campania electrorală care va urma, nicidecum că le-ar păsa de oameni.

După ce s-au adus minciuni că toți constanțenii au fost testați pentru Covid-19, acum în București se fac teste doar de ochii lumii... și nu cred că se referea la lumea presei.

O persoană cunoscută din București, care din motive obiective dorește să își păstreze anonimatul, prezintă simtome de Covid-19, se izolează singură, apoi sună la DSP de sute de or, însă nu răspunde absolut nimeni, iar când în sfârșit a răspuns cineva i s-a spus ca trebuie să sune angajatorul. După sute de intervenții pe la ora 1:00 noaptea este sunată persoana, sugerându-i ca în 15 minute să coboare în fața blocului pentru a i se recolta probe. Vă dați seama? Să coboare persoana suspectă de Covid-19, da? A doua zi pe la orele 18:00 este iar sunată, dar de data aceasta de pe un număr privat și rugată din nou să coboare pentru un nou test. După zeci apeluri telefonice pentru a afla rezultatul, o voce plictisită îi spune: primul test este negativ, al doilea irelevant. Așteptați că vi se va mai face un alt test. Și o ia din nou de la început: cu coborât în fața blocului, fără mască, alte probe, care se lasă așteptate vreo 5 zile. Cine știe ce rezultat va primi. În continuare este izolată, dar pentru că este responsabilă acea persoană, nu pentru că autoritățile sunt competente și ar avea tratament de la medicul de familie.

Așa se petrec lucruril în țărișoara noastră, poate să vină și sfârșitul lumii, că nimănui nu-i pasă de bunăstarea populației.