Dubaiul, sărbătoare a culorilor și a luminii

În noaptea de Revelion, Dubaiul se transformă într-o sărbătoare a culorilor și a luminii. Mii de turiști vin să vadă cel mai mare foc de artificii din lume.

Dubaiul, sărbătoare a culorilor și a luminii


Sărbătorile de iarnă în Dubai sunt rupte dintr-un basm iar atmosfera festivă se simte la tot pasul. Fiind una dintre cele mai sigure destinații din lume, Dubai este destinația perfectă pentru cei care caută bucuria sărbătorilor cu mult soare… în plină iarnă. În noaptea de Revelion, Dubaiul se transformă într-o sărbătoare a culorilor și a luminii. Mii de turiști vin să vadă cel mai mare foc de artificii din lume.

În fiecare an, în ultima zi a lunii decembrie, Dubaiul ne oferă o serie de artificii pentru a intra în noul an. Este una dintre cele mai spectaculoase modalități de a sărbători, iar dacă plănuiți să mergeți și să urmăriți spectacolul strălucitor, iată unde puteţi face asta:

Burj Khalifa
Întotdeauna  Burj Khalifa ne-a impresionat cu focuri de artificii frumoase! De data aceasta se va desfășura și va prezenta un spectacol de laser și artificii record pentru a sărbători intrarea în noul an. Privitorii se pot aștepta la un spectacol spectaculos cu laser și focuri de artificii în care clădirea emblematică va fi complet iluminată, luminând cerul nopții. Spectacolul cu laser şi foc de artificii anual va fi sincronizat  și cu o performanță fascinantă a Fântânilor din Dubai - o parte integrantă a sărbătorilor de Anul Nou din Emiratele Arabe Unite. Recomandat să mergeţi dint timp pentru a vă găsi „locul perfect” pentru a savura acest spectacol extraordinar!

Atlantis The Palm & The Pointe
Dacă doreşti să vezi un frumos foc de artificii şi să vă bucurați de o noapte de muzică a artistei pop Kylie Minogue, aici poţi face asta. Numeroasele restaurante din zonă vă aşteaptă!
The Pointe este întotdeauna un loc superb de petrecut timpul la unul din multele restaurante sau pur şi simplu la plimbare!  Vizitatorii vor putea prinde artificiile de la Atlantis, Palm; Palm West Beach și Club Vista Mare, plus să fiți răsfățați cu spectacolul superb al ​​fântânilor.

Palm West Beach and Club Vista Mare
Atât Palm West Beach, cât și Club Vista Mare găzduiesc propriul lor spectacol de artificii de NYE, de care vă puteți bucura de la unul dintre restaurantele foarte populare.
Plaja vizavi de JBR
Mergeți la plajă și urmăriți cum artificiile luminează cerul, desculţi în nisip sau la unul dintre numeroasele restaurante de la JBR sau Pavilion at The Beach. De asemenea, puteți urmări spectacolul la bordul unui taxi marin - pe care trebuie să vă îmbarcați de la Marina Mall Station.

Bluewaters Dubai
Îți plac spectacolele cu drone? Mergeți la Bluewaters Dubai, unde puteți urmări unul dintre numeroasele spectacole (de la 20:00 la 1:00) și când ceasul bate 12, veți fi tratat și cu un spectacol de artificii uimitor pentru trecerea în 2023.

Dubai Festival City Mall
Există o mulțime de modalități de a te distra la Dubai Festival City Mall. Puteți să faceți cumpărături la mall, să vizitați piața în aer liber – Vibes by The Bay, să vă luaţi cina în timp ce urmăriți spectacolul uimitor de apă al fântânii și să fiți uimit de spectacolul de apă și laser IMAGINE. Pentru noaptea de revelion, veți fi tratat și cu un spectacol strălucitor de artificii de cinci minute pe care îl veți aduce în 2023.

Global Village
Anul acesta Global Village găzduiește nu doar unul, ci șapte focuri de artificii. Începe la ora 20:00 pe scena principală – care coincide cu miezul nopții în Filipine. După aceasta, focurile de artificii au loc la 21:00, 22:00, 22:30, 23:00, 12:00 și 1:00. Fiecare afișaj orbitor va avea propria numărătoare inversă dedicată. În ziua cea mare, porțile se deschid la ora 16, iar Global Village va rămâne deschis până la ora 2 dimineața.