Elicopterul IAR 330-Puma, care plecase în căutarea aeronavei Mig 21 LanceR, a dispărut de pe radar. Cinci morți în elicopterul prăbușit

Elicopterul IAR 330-Puma, decolat, miercuri, 2 martie, în jurul orei 20.21, în misiune de căutare-salvare a aeronavei Mig 21 LanceR, a pierdut legătura radio cu turnul de control și a dispărut de pe radar.

Elicopterul IAR 330-Puma, care plecase în căutarea aeronavei Mig 21 LanceR, a dispărut de pe radar. Cinci morți în elicopterul prăbușit


Elicopterul IAR 330-Puma, decolat, miercuri, 2 martie, în jurul orei 20.21, în misiune de căutare-salvare a aeronavei Mig 21 LanceR, a pierdut legătura radio cu turnul de control și a dispărut de pe radar în jurul orei 20.44, transmite MApN.

Pilotul raportase condiții de vreme nefavorabilă și primise ordin să se întoarcă la bază.
Ultima poziție cunoscută a elicopterului, care avea la bord un echipaj format din cinci militari, este zona localității Gura Dobrogei, la aproximativ 11 km de aerodrom. Nu se cunoaște starea echipajului sau a aeronavei. Și în acest caz s-au declanșat operațiunile de căutare-salvare.
Nu sunt încă informații certe, la acest moment, nici despre pilotul sau aeronava MiG 21 LanceR.
Ministrul Apărării Naționale, Vasile Dîncu a confirmat pentru cotidianul ZIUA de Constanța că evenimentul s-a soldat cu morți. 
Este vorba despre 5 persoane aflate în elicopter.