Făgădău: Premierul face permanent analize dar nu știe să răspundă la absolut niciun subiect. Asta ne arată cât de irelevant este Guvernul

Primarul Constanței, Decebal Făgădău a arătat în cadrul unei intervenții televizate că președintele Iohannis a fost mințit, că premierul face permanent analize dar nu știe să răspundă la absolut niciun subiect

Făgădău: Premierul face permanent analize dar nu știe să răspundă la absolut niciun subiect. Asta ne arată cât de irelevant este Guvernul


Primarul Constanței, Decebal Făgădău a arătat în cadrul unei intervenții televizate că președintele Iohannis a fost mințit, că premierul face permanent analize dar nu știe să răspundă la absolut niciun subiect. Acesta solicită cerere expresă către șeful Guvernului să-l demită pe Nelu Tătaru pentru analize eronate.

"Cred că alegerile locale pot fi gestionate rezonabil, dacă se colaborează la nivel local. Așa cum la Constanța gestionăm cu responsabilitate situația atât cu locuitorii, cât și cu turiștii, putem să gestionăm și acest moment electoral, păstrând distanțarea socială, asigurând materiale, inclusiv mănuși de unică folosință, astfel încât ștampila să fie transmisă în siguranță de la un alegător la altul. 
Domnul Tătaru s-a remarcat ca ministru al Sănătății prin râsul dlui Alexandru Rafila în emisiunea lui Marius Tucă și acum, prin scuzele președintelui. Vă dați seama că între cele două atitudini, vorbim strict despre incompetență?
Este normal ca domnul președinte să-și prezinte scuze, pentru că și-a asumat guvernul. Președintele a fost mințit și președintele a comunicat în toată această perioadă într-un mod destul de constant, pe când premierul face permanent analize dar nu știe să răspundă la absolut niciun subiect. 
Asta ne arată cât de irelevant este Guvernul. 
Scuzele ar trebui să fie dublate de o cerere expresă către șeful Guvernului să-l demită pe domnul Tătaru, pentru că s-au luat în calcul niște analize eronate. Tot ceea ce pronunță ministrul Sănătății este pus sub semnul întrebării.
Ce să înțeleagă omul simplu? Se vede lipsa de autoritate și haosul. Acel grup de comunicare științifico-fantastică induce o stare de neîncredere în statul român. 
Vreau să le mulțumesc constănțenilor pentru că sunt responsabili și au înțeles apelurile noastre", a precizat Decebal Făgădău.
Președintele României, Klaus Iohannis, a avut, miercuri, la Palatul Cotroceni, o întâlnire pe tema educaţiei, la care au luat parte mai mulţi membri ai Guvernului. După ședința de miercuri, șeful statului a avut declarații de presă după ora 18:00 și, printre altele, a declarat că noul an școlar va începe în data de 14 septembrie pentru majoritatea elevilor  și se vor introduce trei scenarii: verde – cursurile se desfășoară normal, galben – învățământ mixt, prezență fizică sau cursuri online și roșu – școala se închide de tot, iar cursurile sunt exclusiv online. Iohannis a arătat că decizia de aplicare a fiecărui scenariu aparține Comitetelor Județene pentru Situații de Urgență.