Făgădău: Vă invit să vă informați despre programul INFANT și să vă bazați pe sprijinul nostru, al comunității

Au mai rămas doar două zile în care cei interesați își pot întocmi dosarul pentru înscrierea în programul INFANT

Făgădău: Vă invit să vă informați despre programul INFANT și să vă bazați pe sprijinul nostru, al comunității


Au mai rămas doar două zile în care cei interesați își pot întocmi dosarul pentru înscrierea în programul INFANT. De pe 1 iulie 2020, ora 08:00, Direcția Generală de Asistență Socială primește cereri pentru fertilizarea in vitro.  

Vă invit pe toți cei care vă doriți un copil și nu l-ați putut avea până acum, să vă informați despre programul INFANT și să vă bazați pe sprijinul nostru, al comunității”, a precizat Decebal Făgădău, primarul municipiului Constanța. 
Obiectivul programului INFANT este creșterea natalității în rândul populației de pe raza municipiului Constanța, prin acordarea de sprijin financiar pentru efectuarea procedurii de fertilizare în vitro.
Cererile se vor depune la adresa de email: inscrieriinfant@dgas-ct.ro.
Documente necesare:
1. solicitare pentru înscriere (formular 2);
2. adeverința de la unitatea sanitară parteneră (formular 1) cu indicația de FIV care atestă că solicitanții sunt eligibili pentru intrarea în programul “INFANT”;
3. copii după actele de identitate ale solicitanților care să ateste domiciliul stabil în Constanța în ultimii 3 ani;
4. declarația de consimțământ (formular 3) privind prelucrarea datelor cu caracter personal și consultarea bazelor de date pentru confirmarea criteriilor de eligibilitate prevăzute la art.3 pct.e. 
Toate documentele trebuie să fie scanate și vizibile. 
Documentele necesare și Regulamentul programului “INFANT” se pot vizualiza și descărca accesând site-ul www.primaria-constanta.ro/spas secțiunea INFANT.
Beneficiari pot fi femeile singure sau cuplurile care au diagnostic de infertilitate stabilit de către un medic specialist în obstetrică-ginecologie cu competență în tratamentul infertilității cuplului și în reproducere umană asistată medical.
Relații suplimentare la numerele de telefon: 0341.180.108; 0341.180.113 și la adresa de email: infant@dgas-ct.ro.