Familia fostului lider PSD se teme că viața lui Dragnea ar putea fi în pericol: Este un abuz!

Deși Liviu Dragnea s-ar afla în a 14-a zi de COVID-19 și teoretic ar putea să se întoarcă în penitenciarul din care a plecat, există posibilitatea, spun surse, de a fi mutat la Ploiești sau la Timișoara

Familia fostului lider PSD se teme că viața lui Dragnea ar putea fi în pericol: Este un abuz!


Deși Liviu Dragnea s-ar afla în a 14-a zi de COVID-19 și teoretic ar putea să se întoarcă în penitenciarul din care a plecat, există posibilitatea, spun surse, de a fi mutat la Ploiești sau la Timișoara. Familia fostului lider PSD se teme că viața lui Dragnea ar putea fi în pericol.

"M-a sunat și mi-a zis că s-au gândit ăștia ca să mai facă un test și dacă iese tot pozitiv să îl trimită la Ploiești sau la Timișoara. Asta e un abuz! Adică dacă ar ieși tot pozitiv de ce nu l-ar tine tot la Jilava că e spital COVID? De ce dintr-o dată a apărut varianta asta cu Ploiești sau Timișoara, în condițiile în care ea nu există nici în lege, nici în protocolul de tratament pentru COVID, nici nu s-a întâmplat în cazul altora? Nu au reușit să ii facă de petrecanie la Jilava și acum vor să îl mute altundeva?!”, a declarat o sursă apropiată a lui Dragnea pentru Fanatik.
"Pentru că au trecut 14 zile, procedura spune că ar trebui testat din nou, numai că există o problemă: dacă testul va ieși din nou pozitiv, pentru că sunt șanse, Liviu Dragnea va fi transferat fie la penitenciarul din Ploiești, fie la cel din Timișoara. Cei de la ANP au încheiat un protocol cu cele două penitenciare, dar și cu penitenciarul din Mioveni, pe de altă parte, pentru investigații suplimentare, pentru că acolo sunt anumite aparate și mai mulți doctori. Nu se întreabă nimeni ce spun familiile deținuților, pentru că sunt în momentul de față 214 persoane internate la spitalul-penitenciar Jilava. Dacă testele au rezultat negativ, deținuții se întorc în penitenciarul de unde au venit. În speță, la Liviu Dragnea, trebuie să se întoarcă la Penitenciarul Rahova", a spus reporterul Antena 3.