Farul Constanța a făcut scorul campionatului cu FC Botoșani, scor 8-0

Farul Constanța a făcut scorul campionatului. A câștigat cu Botoșani, 8-0, în etapa a 19-a din Superliga.

Farul Constanța a făcut scorul campionatului cu FC Botoșani, scor 8-0


Farul Constanța și FC Botoșani s-au întâlnit într-o partidă din etapa a 19-a a SuperLigii. Echipa antrenată de Gică Hagi i-au demolat pe moldoveni, câștigând cu 8-0. Alibec a reușit un hattrick, iar botoșănenii au avut un om eliminat în prima repriză.

Meciul dintre Farul și FC Botoșani a fost controlat de la un capăt la altul de trupa pregătită de Gică Hagi. Grameni a deschis scorul în minutul 11, din șase metri, iar Denis Alibec a făcut 2-0 din penalty, în minutul 45+2.
Repriza a doua a început din nou cu elevii lui Gică Hagi în ofensivă. Alexi Pitu a marcat spectaculos în minutul 51, cu un șut din afara careului mare. Intrat în partea secundă a meciului, Vlad Morar a reușit dubla în două minute. Vârful de atac a punctat în minutele 67 și 69.
Denis Alibec a realizat dubla în minutul 77, în timp ce Kiki a făcut 7-0 cu un șut la vinclu, din marginea careului mare. Același Denis Alibec a închis tabela în minutul 88. Atacantul a făcut 8-0 cu un șut din afara careului mare și astfel a reușit scorul campionatului.
Pentru Botoșani a fost a doua înfrângere de asemenea magnitudine în acest sezon, după 0-7 cu Sepsi în etapa 11.
Farul este lider în Liga 1, cu 44 de puncte în 19 meciuri. Botoșani este pe 12, cu 20 de puncte, doar 3 peste UTA, echipa de pe primul loc retrogradabil.