Femeie cu COVID-19 moartă în salon şi pusă direct în sac pentru înmormântare în faţa celorlalţi pacienţi

Imagini şocante cu o pacientă moartă de COVID-19 într-un salon de spital în timp ce era pusă în sac pentru înmormantare, chiar în faţa celorlalţi pacienţi din salon

Femeie cu COVID-19 moartă în salon şi pusă direct în sac pentru înmormântare în faţa celorlalţi pacienţi
Foto: Realitatea TV


Imagini şocante cu o pacientă moartă de COVID-19 într-un salon de spital în timp ce era pusă în sac pentru înmormantare, chiar în faţa celorlalţi pacienţi din salon, au stârnit revolta pe o reţea de socializare.

Femeie cu COVID-19 moartă în salon şi pusă direct în sac pentru înmormântare în faţa celorlalţi pacienţi. S-a întâmplat într-un spital din România. O altă pacientă a filmat tot şi a postat imaginile pe Tik Tok alături de mesajul „Dumnezeu să te ierte, Ana”, scrie Realitatea TV.
Imediat urmăritorii ei pe reţeaua de socializare au reacţionat la imaginile cu o femeie cu COVID-19 moartă în salon.

@maryamarya66

Dumnezeu sa te ierte ana ????????????????

♬ sunet original - Andrey.bby ????

„Nu poți face așa ceva de față cu restul din salon, mi se pare strigător”, a scris unul dintre cei care au văzut filmarea.
”Poporul trebuie să vadă ce se întâmplă în sistemul medical. Transparență totală, aparatul administrativ român trebuie resetat”, a scris altcineva.
”Medici care noi am crezut ca sunt eroi, de fapt sunt criminali plătiți de mafia politică”, a mai scris altă persoană revoltată de gestul medicilor.
”Faceți tot posibilul să nu ajungeți în spital. Veti muri din cauza lor”, ”Evitați spitalele că veniți în sac de acolo”, au scris alte persoane.
”Dacă nu ai nimic, o să ai când ajungi pe mâna lor. Sunt plătiți cu mii de euro pentru fiecare mort de covid”, este un alt mesaj.