George Simion: Vrem anularea amenzilor din restricții

Copreşedintele AUR, George Simion, a declarat că a purtat discuții cu Ministrul Justiției, Stelian Ion, despre anularea amenzilor din timpul stării de urgență.

George Simion: Vrem anularea amenzilor din restricții


Copreşedintele Alianţei pentru Unirea Românilor, George Simion, a declarat joi seara, că a purtat discuții cu Ministrul Justiției, Stelian Ion, despre anularea amenzilor din timpul stării de urgență, amenzi care au fost declarate neconstituționale și nu au fost anulate pe cale administrativă de Guvernul Orban.

George Simion a fost întrebat, într-o emisiune televizată, dacă Stelian Ion a pus muzică în timpul întâlnirii, așa cum a făcut în comisia juridică în 2018, când a adus o boxa și a pus muzică la maxim pentru ca parlamentarii PSD să nu mai poată discuta legile justiției.
"Păi poate venim și noi cu muzică. Punem de la Paraziții "Vreau să vă doară", într-o ședința de plen. Dacă se practică. Nu, nu ne-a pus Domnul Stelian Ion muzică. Am discutat, am avut o discuție civilizată. Se interesează, i-am dat datele statistice. E vorba de niște sute de mii de români care au primit amenzi neconstituționale. Pe mine mă interesează să fim corecți cu românii. Luni mergem la Avocatul Poporului, la Renate Weber, pe același subiect. Aștept de la domnul Stelian Ion să fie un om de cuvânt, și pe lângă propria agenda politică pe care o are, să includă și acest subiect al anulării amenzilor" a răspuns Simion la Antena 3.