Joe Biden: Atacul asupra gării din Kramatorsk, încă o atrocitate oribilă comisă de Rusia

Preşedintele american Joe Biden a acuzat vineri Rusia că a comis o atrocitate oribilă, după uciderea a cel puţin 50 de persoane, între care cinci copii, vineri într-un bombardament asupra gării din Kramatorsk.

Joe Biden: Atacul asupra gării din Kramatorsk, încă o atrocitate oribilă comisă de Rusia


Președintele SUA, Joe Biden, a reacționat dur după atacul cu rachete asupra gării Kramatorsk, incident soldat cu moartea a cel puțin 50 de persoane și rănirea altor câteva zeci, și a acuzat Federația Rusă de comiterea unei „atrocități oribile”, transmite AFP preluată de Barron`s.

Cu peste 40 de zile trecute de la începutul invaziei în Ucraina, Moscova și-a mutat atenția către estul și sudul țării, în condițiile în care rezistența ucraineană i-a dat peste cap planurile pentru capturarea Kievului.
"Atacul asupra unei gări ucrainene este încă o atrocitate oribilă a Rusiei, ce loveşte civili care încercau să evacueze şi să ajungă în locuri sigure. Pe măsură ce forţele ruseşti se repoziţionează pentru următoarea fază a acestui război, am cerut administraţiei mele să continue să depună toate eforturile pentru a identifica şi furniza armatei ucrainene armele moderne de care are nevoie pentru a-şi apăra ţara", a afirmat el într-un tweet.