Klaus Iohannis, dat dispărut de un ales AUR: Nu s-a mai prezentat la muncă

Deputatul AUR Adrian Axinia a anunțat, că s-a dus la Secția 17 de Poliție ca să depună o cerere de declarare a disparției lui Klaus Iohannis, care nu s-a mai prezentat la locul de muncă din data de 18 decembrie 2023.

Klaus Iohannis, dat dispărut de un ales AUR: Nu s-a mai prezentat la muncă


Deputatul AUR Adrian Axinia a anunțat, joi, că s-a dus la Secția 17 de Poliție ca să depună o cerere de declarare a disparției lui Klaus Iohannis, care „nu s-a mai prezentat la locul de muncă din data de 18 decembrie 2023”.

Adrian Axinia l-a acuzat pe președintele Klaus Iohannis că nu și-a îndeplinit „obligațiile legale”.
Astăzi suntem la Secția 17 de Poliție, suntem cu o cerere de declarare a dispariției privind pe Klaus Werner Iohannis, născut pe 13 iunie 1959, domiciliat în Sibiu. Motivele acestei acțiuni, în fapt, acest cetățean, Klaus Iohannis, nu s-a mai prezentat la locul de muncă din data de 18 decembrie 2023, neîndeplinindu-și obligațiile legale care îi vin, conform fișei postului, stabilită de Constituția României”, a declarat deputatul AUR.

Spre exemplu, având în vedere masivele proteste de stradă care au loc acum în România, domnul Președinte ar trebui, conform articolului 80, alineatul 2, din Constituție, să vegheze la buna funcționare a autorităților publice și, în acest scop, Președintele trebuie să exercite funcția de mediere între puterile statului, precum și între stat și societate. Pentru noi, este important de știut ce s-a întâmplat cu cetățeanul Klaus Werner Iohannis, pentru că sunt foarte mulți cetățeni care consideră a fi indispensabilă prezența domniei sale și care așteaptă răspunsuri la întrebări și soluții pentru problemele ridicate. Dacă sunt probleme de sănătate, ar trebui să știm noi, angajatorii lui, care sunt cetățenii României. Dacă se află într-o suferință, creștinește ar trebui să îi oferim sprijin. Ca și martori la această declarație îi am pe toți cetățenii României, reprezentanții mass-media și chiar angajații Administrației Prezidențiale”, a mai declarat Adrian Axinia.