Lukașenko: Suntem la fel ca un singur grup, pregătim astăzi o armată unită

Președintele Belarusului, Alexander Lukașenko, a declarat că Belarus și Rusia se antrenează pentru a respinge posibile agresiuni din exterior ca un singur grup, o singură armată.

Lukașenko: Suntem la fel ca un singur grup, pregătim astăzi o armată unită


Președintele Belarusului, Alexander Lukașenko, a declarat că Belarus și Rusia se antrenează pentru a respinge posibile agresiuni din exterior „ca un singur grup, o singură armată”, scrie agenția de presă din Rusia Interfax.ru.

"Cred că ministrul apărării din Belarus v-a spus deja despre situația din Belarus, despre pregătirea, coordonarea luptei a unităților din Belarus și Rusia care sunt prezente în Belarus. Trebuie să spun că am abordat acest lucru cu seriozitate. Atât ai noștri, cât și ofițerii tăi antrenează băieți", a declarat Lukașenka la o întâlnire cu ministrul rus al apărării, Serghei Şoigu, sâmbătă la Minsk.
„Pentru că, dacă va fi nevoie, primele noastre rânduri – apărătorii Statului Unirii – să poată respinge orice agresiune. De la truse de prim ajutor până la... Nu vorbesc de uniforme și alte arme. Nimeni aici nu se împarte: suntem la fel ca un singur grup, pregătim astăzi o armată unită. Toată lumea din jur știe despre asta. Nu am ascuns-o. Și în lumea modernă este imposibil să o ascundem", a subliniat președintele Belarusului.
Sâmbătă sa raportat că Shoigu a sosit într-o vizită de lucru în Belarus. La Minsk, el a purtat discuții cu ministrul apărării din Belarus Viktor Khrenin. (Sursa: stirileprotv.ro)