Orban: Vremea pacheţelelor a trecut, este vremea proiectelor serioase de dezvoltare ale județului Constanța

Premierul Ludovic Orban a participat, joi după-amiază, la ceremonia de învestire în funcţie a primarului municipiului Constanţa, Vergil Chiţac, respectiv a preşedintelui Consiliului Judeţean Constanţa, Mihai Lupu

Orban: Vremea pacheţelelor a trecut, este vremea proiectelor serioase de dezvoltare ale județului Constanța


Premierul Ludovic Orban a participat, joi după-amiază, la ceremonia de învestire în funcţie a primarului municipiului Constanţa, Vergil Chiţac, respectiv a preşedintelui Consiliului Judeţean Constanţa, Mihai Lupu, ambii liberali, şi a anunţat că vremea pacheţelor a trecut şi că este vremea proiectelor serioase.

“Am considerat că este absolut necesar să particip la acest eveniment pe care eu îl consider istoric. După 30 de ani, PNL primește șansa din partea constănțenilor să arate că este capabil să dezvolte municipiul Constanța și județul Constanța. Le mulțumesc constănțeni care au avut încredere în Vergil Chițac, Mihai Lupu și echipa noastră, echipa Partidului Național Liberal și le garantez că vor veni patru ani de respect față de cetățean, de investiții, de dezvoltare, de creare de locuri de muncă, de oportunități pentru fiecare constănțean, de creștere a calității serviciilor publice, de creștere a calității vieții. Au ales o echipă serioasă, o echipă care are proiecte, o echipă care are capacitatea de a schimba în bine destinul municipiului Constanța și destinul județului Constanța. Aș spune așa, că vremea pachețelelor a trecut, este vremea proiectelor serioase de dezvoltare ale județului Constanța și ale municipiului Constanța iar în calitate de președinte al Partidului Național Liberal și de premier ofer garanția susținerii din partea Guvernului a tuturor proiectelor importante pentru Constanța. Sunt convins că domnul primar Chițac știe ce are de făcut la Constanța. Ce sfat îi dau? Să mă sune mai des de fiecare dată când trebuie rezolvate probleme pentru Constanța, când trebuie susținute proiecte și programe pentru că voi răspunde prezent la orice solicitare”, a spus Ludovic Orban.
Întrebat ce sfat i-ar da primarului Vergil Chiţac, Orban a răspuns: “Sunt convins că domnul primar Chiţac ştie ce are de făcut la Constanţa. Ce sfat îi dau? Să mă sune mai des de fiecare dată când trebuie rezolvate probleme pentru Constanţa, când trebuie susţinute proiecte şi programe pentru că voi răspunde prezent la orice solicitare”. El a precizat că acest sfat este valabil şi pentru preşedintele Consiliului Judeţean, Mihai Lupu.