Pe ce sporturi poți paria la Favbet?

FavBet există încă din 1999 și de atunci a devenit unul din cele mai populare case de pariuri online din Europa de Est.

Pe ce sporturi poți paria la Favbet?


FavBet există încă din 1999 și de atunci a devenit unul din cele mai populare case de pariuri online din Europa de Est. Dacă alegi și tu casa de pariuri Favbet trebuie să știi că te așteaptă numeroase competiții, sporturi și multe altele dar și numeroase oferte.

Ce sporturi găsești în oferta Favbet?
În partea stângă a secțiunii Favbet doritorii vor găsi sporturile pe care pot paria. Cu cât aceste sporturi sunt mai populare, cu atât vor exista mai multe competiții. În unele cazuri, aceste competiții sunt împărțite pe țări. Favbet pune la dispoziție și un panou cu Top Evenimente dar și o secțiune cu cele mai populare meciuri de la unele sporturi.
Fotbalul se află la loc de cinste pe platforma Favbet. Pariurile sportive din oferta Favbet cuprind tot felul de competiții precum Europa League, Champions League, Liga Națiunilor și multe altele. Dacă vrei să încerci ceva nou, ai posibilitatea de a încerca meciurile din portofoliul internațional care te vor purta în unele țări minunate cum este Nigeria.
Tenisul este un sport din ce în ce mai important pentru unii români. Drept urmare, nu avea cum să lipsească din oferta Favbet. Portofoliul cuprinde circuite WTA, ATP, ITF feminine și multe altele. Alte exemple: Roland Garros, Indian Wells, Australian Open. Vestea bună este următoarea: competițiile de tenis oferite de Favbet sunt disponibile în egală măsură în format live pentru ca jucătorii să profite din plin de toate răsturnările de situație.
Baschetul este un alt sport popular care se poate regăsi pe Favbet. Acest sport are din ce în ce mai mulți fani în ultimii ani, popularitatea sa este în continuă creștere. Un aspect interesant oferit de baschet este acela că jucătorul pariază totul sau nimic deoarece la fiecare scor egal se trece în prelungiri.

Alte sporturi pe care poți paria la Favbet
Sporturile enumerate mai sus nu sunt singurele sporturi populare din portofoliul Favbet. Mai există și alte sporturi pe care poți paria precum handbal, tenis de masa, hochei, volei, darts, Formula 1.
Bonusul oferit jucătorilor noi este un aspect destul de important la orice casă de pariuri de pe internet. Este vorba despre FavBet bonus, un bonus de 100% la prima depunere efectuată până la 1.000 RON + 100 RON pariu fără risc. Ne referim aici la un bonus de bun venit destul de consistent, care va ajuta clienții noi să înceapă cu un buget dublu experiența de pariere online.
Bonusul este unul dintre cele mai mari de pe piață dar de menționat este faptul că acesta este și ușor de încasat. Astfel, FavBet păreri despre bonus nu au cum să fie altfel decât pozitive. 
Favbet este o casă de pariuri sportive online cu o ofertă bogată în sporturi. Cu alte cuvinte, poate fi cea mai potrivită opțiune pentru cine își dorește o sesiune de păcănele la un casino online. Ai mare șanse de câștig dacă ai tactică, dacă nimerești cote frumoase și dacă ai ponturi bune. Dar, la urma urmei, cel mai important este să te distrezi.