Persoană salvată de la înec pe plaja Modern din Constanța

Inspectoratul pentru Situații de Urgență Dobrogea a fost solicitat să intervină în Constanța pe plaja Modern, iar persoanei i s-a aplicat protocolul de resuscitare

Persoană salvată de la înec pe plaja Modern din Constanța


Un bărbat de aproximativ 60 de ani, a fost salvat de salvamari de la înec după ce a intrat să se scalde în mare pe plaja Modern din Constanța. Inspectoratul pentru Situații de Urgență Dobrogea a fost solicitat să intervină în Constanța pe plaja Modern.

La locul incidentului au fost trimise echipaje medicale de prim ajutor pentru a stabili cu exactitate cauzele și circumstanțele în care a avut loc evenimentul.
Conform reprezentanților ISU Dobrogea, au intervenit Smurdul B si C, motocicleta de prim răspuns, iar persoanei i s-a aplicat protocolul de resuscitare și va fi transportată la spital. 
"Am fost solicitati sa intervenim la o persoana, barbat, aproximativ 60 de ani scos din mare de salvari. Intervin Smurdul B si C, motocicleta de prim răspuns. Din primele informații, i se aplică protocolul de resuscitare", a precizat purt[torul de cuvânt al ISU Dobrogea, Anamaria Stoica. 
Cadrele medicale au reușit resuscitarea bărbatului și ulterior, acesta a fost transportat la spital pentru îngriiri medicale.