Pescador dat dispărut în Marea Neagră. Trei membri ai echipajului au fost găsiți morți

Un pescador a fost dat dispărut luni dimineața în Marea Neagră. Trei membri au echipajului au fost găsiți morți în zonele Gura Portiței și Vadu.

Pescador dat dispărut în Marea Neagră. Trei membri ai echipajului au fost găsiți morți
Foto: anpa.ro


Un pescador a fost dat dispărut luni dimineața în Marea Neagră. Trei membri au echipajului au fost găsiți morți în zonele Gura Portiței și Vadu. Pescadorul ar aparţine firmei Sea Shark a fost dat dispărut în Marea Neagră.

Conform ISU ISU Tulcea, în jurul orei 10:56 au fost anunţaţi că ar fi gasit pe mal, în zona Gura Portiţei, o persoană decedată, confirmată ca fiind din echipajul pescadorului.
De asemenea, alte două persoane au fost găsite la mal, decedate, una tot în zona Gura Portiței, iar cealaltă în zona Vadu. Ambele persoane făceaua parte din echipajul pescadorului.
Pe mare intervine o ambarcaţiune ARSOM, o ambarcaţiune a Gărzii de Coastă, elicopterul de la IGAV, care a plecat cu un scafandru ISU, un avion la solicitarea Gărzii de Coastă, venit de la Burgas, Centru Militar naţional de Comandă cu un elicopter. Pe pescador ar fi fost cinci marinari.