Ponta: Românii se îmbolnăvesc şi mor pentru că nu sunt testaţi la timp! La Constanța oamenii mor în casă!

Victor Ponta acuză Guvernul Orban că a decis ca numărul de infectări cu coronavirus să nu depăşească 10.000 până pe 6 decembrie, iar pentru ca acest obiectiv să fie atins oamenii nu mai sunt testaţi.

Ponta: Românii se îmbolnăvesc şi mor pentru că nu sunt testaţi la timp! La Constanța oamenii mor în casă!


Președintele Pro România, Victor Ponta acuză Guvernul Orban că a decis ca numărul de infectări cu coronavirus să nu depăşească 10.000 până pe 6 decembrie, iar pentru ca acest obiectiv să fie atins oamenii nu mai sunt testaţi.

"Romanii se îmbolnăvesc şi îşi pierd viaţa pentru că NU sunt testaţi la timp! În Constantă şi în toată ţara - la fel! În schimb sunt blocaţi în case - şcolile şi HORECA sunt pustiite! 
În România Guvernul REFUZA să testeze oamenii - ca să nu afecteze propaganda pentru Alegerile din 6 Decembrie! 
S-a “decis” politic - rămânem sub 10.000 de cazuri până pe 6 Decembrie şi, pentru a atinge acest obiectiv mincinos nu se testează sau se manipulează datele testelor făcute în sistemul public! 
Că romanii să nu distrugă această minciună oficială - de ieri s-a interzis comercializarea în farmacii a testelor rapide, deşi aceste teste rapide sunt recomandate de Comisia Europeană şi folosite în toate ţările !!!
nterzicerea  comercializării testelor rapide are  2 explicaţii: să împiedice romanii să se testeze mai mult şi să-i oblige pe oameni, dacă îşi permit, să meargă la o clinică privată (costă 400 ron) în loc să facă un test rapid măi ieftin şi mai simplu (60 ron)! Între timp la Constanța oamenii mor în casă!
Am anunţat foarte clar că noi, PRO România, vom introduce Programul Naţional gratuit de Testare şi, în acest fel, putem să deschidem şcolile şi HORECA - şi să limităm carantinarea!", a scris Ponta pe Facebook.