Primarul Chițac, vizită inopinată la Casa Căsătoriilor. Clădirea se află într-o stare avansată de degradare

Primarul municipiului Constanța, Vergil Chiţac a efectuat, vineri, o vizită inopinată la "Casa Căsătoriilor" pentru a evalua situația gravă a imobilului în care funcționează Serviciul Stare Civilă al Primăriei.

Primarul Chițac, vizită inopinată la Casa Căsătoriilor. Clădirea se află într-o stare avansată de degradare


Primarul Vergil Chiţac a efectuat, vineri, 20 noiembrie a.c., o vizită inopinată la "Casa Căsătoriilor" pentru a evalua situația gravă a imobilului în care funcționează Serviciul Stare Civilă al Primăriei.

"Am efectuat recent o vizită inopinată la "Casa Căsătoriilor", alertat de situația gravă a imobilului în care funcționează acolo Serviciul Stare Civilă al Primăriei. Am găsit la fața locului o situație neplăcută, care m-a îngrijorat foarte mult. Clădirea se află într-o  stare avansată de degradare, care impune soluții de intervenție rapidă: tencuiala este desprinsă/căzută, pereții sunt afectați de igrasie din cauza gradului ridicat de umezeală, iar gândacii și șobolanii sunt prezențe constante în imobil și în vecinătatea acestuia. Spațiile de lucru sunt insuficiente și improprii desfășurării activității cu publicul. La fel de grav este că nu se poate asigura confidențialitatea datelor furnizate de cetățeni, pentru că acest sediu este foarte mic și aglomerat în permanență. Din cauza acestor condiții, au de suferit atât constănțenii, cât și funcționarii care deservesc publicul în incinta imobilului. Căutăm soluții urgente pentru rezolvarea acestei situații, care se află pe agenda mea de priorități și urgențe", a scris edilul Constanței pe pagina sa de Facebook.