Registrul Comerțului Constanța se mută în afara Constanței

Oficiul Naţional al Registrului Comerţului (ONRC) Constanţa se va muta într-un sediu nou la toamnă

Registrul Comerțului Constanța se mută în afara Constanței


Oficiul Naţional al Registrului Comerţului (ONRC) Constanţa se va muta într-un sediu nou la toamnă, după ce expiră contractul actual de închiriere a sediului din zona Casei de Cultură.

Noul sediu este un fost showroom auto şi se află pe drumul naţional E60, în spre Ovidiu, la mică distanţă de centrul comercial Carrefour. Constănţenii care au treabă la ONRC pot ajunge acolo cu mai multe linii de microbuze, iar cei care merg cu maşinile personale vor avea, în sfârşit, o parcare încăpătoare, celebra „aglomeraţie de la Registru“ urmând să devină o amintire. Nici activitatea nu va fi perturbată, mutarea urmând să se facă în weekend. Potrivit ONRC Bucureşti, care a făcut selecţia de oferte şi nu prin licitaţie, în total fiind 10 oferte (ANGELLI S.R.L., GALACTICA HOUSE S.R.L. şi AGROSTAR S.A., Ciote Dumitru, Ciote Sirma, Ciote Stere şi Ciote Nastasia, Perifan Daniel, VIOLET ICE S.R.L., TOMIS S.A., JT GRUP OIL S.R.L., CONSENS COMPANY S.R.L., DOST-TEK IMPEX S.R.L. inclusiv cea a actualului proprietar şi INTERNET CITY DOI S.A.), pe motiv că se face o economie de aproape 10% din preţul plătit în oraşul Constanţa
Motivul mutării sediului, după 10 ani în care a funcţionat lângă Casa de Cultură din centrul oraşului Constanţa, a fost că actualul sediu nu mai oferea spaţiu pentru depozitarea documentelor.