Școlile rămân închise pentru finalul anului 2020. Predarea online a fost prelungită până la 23 decembrie

CNSU a adoptat, luni, Hotărârea nr. 57 care prevede că școlile și grădinițele rămân închise până la data de 23 decembrie, timp în care cursurile vor fi predate în sistem online.

Școlile rămân închise pentru finalul anului 2020. Predarea online a fost prelungită până la 23 decembrie


Comitetul Național pentru Situații de Urgență a adoptat, luni seară, Hotărârea nr. 57 care prevede că școlile și grădinițele rămân închise până la data de 23 decembrie, timp în care cursurile vor fi predate în continuare în sistem online. La acea dată va începe vacanța de iarnă, care va dura până pe 10 ianuarie inclusiv.

„Având în vedere evoluţia situaţiei epidemiologice la nivelul României până la data de 7 decembrie 2020, (...), luând în considerare creşterea numărului de persoane infectate la nivel naţional, precum şi creşterea zilnică a numărului de cazuri noi confirmate, implementarea deficitară a măsurilor de prevenire, interacţiunea intensă şi mobilitatea persoanelor, aspecte care generează o persiune constantă asupra capacităţii de gestionare a unităţilor administrativ-teritoriale şi a sistemului sanitar (...). Se aprobă prelungirea suspendării activităţiilor care impun prezenţa fizică a preşcolarilor şi elevilor în unităţile de învăţământ şi continuarea activităţilor didactice în sistem online, pentru perioada 9-23 decembrie 2020”, se arată în Hotărârea nr. 57.

Fișiere