Se închide circulația pe autostrada A2, București – Constanța, pentru două nopți

Circulaţia pe autostrada A2, Calea 1 Bucureşti - Constanţa, se va închide în următoarele două nopţi pe un sector de aproape patru kilometri, pentru execuţia lucrărilor de montare a predalelor.

Se închide circulația pe autostrada A2, București – Constanța, pentru două nopți


Circulaţia pe autostrada A2, Calea 1 Bucureşti - Constanţa, se va închide în următoarele două nopţi pe un sector de aproape patru kilometri, pentru execuţia lucrărilor de montare a predalelor la pasajul care supratraversează autostrada în zona kilometrului 13, informează Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).

"În perioada 21 - 23.06.2023, în intervalul orar 22:00 - 05:00, se închide circulaţia pe autostrada A2, Calea 1 (Bucureşti - Constanţa), pe sectorul cuprins între km. 11+700 şi km. 15+500, pentru execuţia lucrărilor de montare a predalelor la pasajul care supratraversează autostrada în zona km. 13+330. Astfel, pe perioada lucrărilor, traficul rutier pe Calea 1 (Bucureşti - Constanţa) va fi deviat pe următoarea rută de ocolire pentru toate categoriile de vehicule: direcţia de deplasare Bucureşti (Bvd. Theodor Pallady) - Constanţa - Bvd. Theodor Pallady - A2, Nod rutier km. 12+000 - DN CB - DN 3, Fundulea - A2, Constanţa; direcţia de deplasare DN CB - Constanţa - DN CB - A2, Nod rutier km. 12+000 - DN CB - DN 3, Fundulea - A2, Constanţa", se arată în comunicatul companiei de drumuri.
În acest interval, circulaţia rutieră pe Calea 2 (Constanţa - Bucureşti) a autostrăzii se va desfăşura în condiţii normale, pe cele două benzi de circulaţie, menţinându-se pe carosabil semnalizarea rutieră temporară existentă la această dată, respectiv restricţionarea benzii de urgenţă.