Semaforizarea este întreruptă în intersecția de la I.C.I.L. Constanța pentru lucrări de modernizare

Conducătorii auto care tranzitează intersecția bulevardului 1 Decembrie 1918 cu bulevardul I.C. Brătianu, trebuie să știe că până pe 27 octombrie, sistemul de semaforizare din intersecție este oprit total.

Semaforizarea este întreruptă în intersecția de la I.C.I.L. Constanța pentru lucrări de modernizare


Conducătorii auto care tranzitează intersecția bulevardului 1 Decembrie 1918 cu bulevardul I.C. Brătianu, trebuie să știe că până pe 27 octombrie, sistemul de semaforizare din intersecție este oprit total. Până la repunerea în funcțiune a noului sistem de semaforizare, traficul rutier este dirijat de polițiști rutieri.

Geometria intersecției este reconfigurată, se montează stâlpi de semaforizare suplimentari și corpuri de semaforizare complet echipate cu lămpi led. Totodată, instalațiile electrice sunt înlocuite.
Această măsură este necesară conform proiectului de mobilitate urbană care prevede modernizarea bulevardului Alexandru Lăpușneanu.
Vă cerem scuze pentru disconfortul creat și rugăm participanții la trafic, dacă au posibilitatea, să evite pentru câteva zile traficul prin această intersecție folosind rute alternative. 
În contextul noilor reglementări, rugăm conducătorii auto să respecte regulile de circulație și semnificația mijloacelor de semnalizare rutieră.