Un autocar cu 52 de români la bord s-a răsturnat în Italia

Un autocar având la bord 52 de persoane, adulţi şi copii, de naţionalitate română, s-a răsturnat luni, în jurul prânzului, pe autostrada A13 din Italia, în apropiere de Padova.

Un autocar cu 52 de români la bord s-a răsturnat în Italia


Un autocar având la bord 52 de persoane, adulţi şi copii, de naţionalitate română, s-a răsturnat luni, în jurul prânzului, pe autostrada A13 din Italia, în apropiere de Padova, scrie site-ul www.ilgazzettino.it.

În urma accidentului nu au existat victime, ci doar persoane rănite, dintre care şase au fost transportate la spital.
Un reprezentant al poliţiei rutiere aflat la faţa locului, Gianfranco Marturano, a declarat că şoferul a fost testat negativ pentru alcool.

Pe porţiunea de drum pe care s-a petrecut accidentul, viteza permisă este de 40 km/h, aşa că se va verifica viteza cu care conducea, precum şi timpii de conducere şi de odihnă, a adăugat responsabilul.
Autocarul plecase de la Roma şi se îndrepta spre România.
„Am plecat din Palermo și la Bologna s-au schimbat șoferii. Șoferul urma să lase câteva persoane în gara din Padova, de aceea a ieșit de pe autostradă. Mergea un pic cam repede. După ce ne-am răsturnat am ieșit afară prin geamurile care s-au spart”, a spus o româncă, citată de Il Gazzetino.