Un șofer s-a urcat cu mașina pe un indicator amplasat la intrare în Medgidia

Două autovehicule au intrat în coliziune, unul dintre ele ricoșând și părăsind partea carosabilă. Acesta s-a oprit în indicatorul care marchează intrarea în Medgidia.Două autovehicule au intrat în coliziune, unul dintre ele ricoșând și părăsind partea carosabilă. Acesta s-a oprit în indicatorul care marchează intrarea în Medgidia.

Pompierii militari din cadrul ISU „Dobrogea” au fost solicitați să intervină, în jurul orei 11:30, în urma producerii unui accident rutier la ieșire din Medgidia, spre localitatea Cuza Vodă.
La fața locului s-au deplasat salvatorii din cadrul Detașamentului Medgidia cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și o autospecială pentru descarcerare, precum și două echipaje tip B din cadrul Serviciului de Ambulanță Județean Constanța.
Pompierii au deconectat bornele de la autoturism și au asigurat perimetrul, deoarece dintr-un autoturism au rezultat scurgeri de combustibil.
Un bărbat și o femeie au fost răniți în urma incidentului. Aceștia prezentau politraumatism minor la nivel toracic și cranian.
În acest moment misiunea este în desfășurare, iar echipajele de salvare vor evacua victimele către Spitalul Municipal Medgidia.