Untold revine în august 2023. Primele 10.000 de abonamente puse la vânzare din octombrie

Cea de-a opta ediție a unuia dintre cele mai mari și mai așteptate festivaluri din întreaga lume, Untold, va avea loc în perioada 3-6 august la Cluj-Napoca.

Untold revine în august 2023. Primele 10.000 de abonamente puse la vânzare din octombrie


Cea de-a opta ediție a unuia dintre cele mai mari și mai așteptate festivaluri din întreaga lume, Untold, va avea loc în perioada 3-6 august la Cluj-Napoca. Cu un capitol nou și personaje surprinzătoare, fanii, împreună cu artiștii, vor scrie în 2023 o nouă poveste din universul magic Untold.

Pe lângă cei mai buni DJ-i din lume, organizatorii spun că anul 2023 va aduce în line-up-ul festivalului trupe care vin pentru prima dată în România și artiști pe care fanii și-i doresc pe scena principală Untold. Ediția cu numărul 8 aduce și o poveste nouă, personaje noi și multe alte surprize pe care participanții le vor descoperi în tărâmul magic Untold.  
În cele patru zile și patru nopți de festival, creatorii experienței Untold vor transforma cei peste 235.000 de metri pătrați din Parcul Central din Cluj-Napoca într-o lume a diversității genurilor muzicale, care include live act-uri, show-uri ale celor mai cunoscuți artiști din cultura EDM, techno, tech-house, deep-house, house, trance, hip-hop, pop, drum’n’bass, trap, dubstep, trip-hop și multe altele.
Primele 10.000 de abonamente pentru Untold 2023 vor fi puse în vânzare joi, 6 octombrie, doar pentru cei care se înregistrează pe untold.com 
Fanii Untold, care doresc să fie parte din cea de-a 8-a ediție a festivalului, se pot înscrie acum pe https://untold.com/ pentru a cumpăra abonamente la un preț special de 109 euro plus taxe. 
Primele abonamente vor fi puse în vânzare joi, 6 octombrie, la ora 14:00. Organizatorii vor scoate la prima rundă 10.000 de abonamente la prețul special de 109 euro plus taxe, iar zeci de mii de oameni s-au înscris deja și abia așteaptă să își asigure intrarea în tărâmul magic Untold 2023. 
Peste 360.000 de oameni au participat la Untold 2022, în cele 4 zile și 4 nopți de festival. Peste 200 de artiști și trupe, printre care Alok, Above & Beyond, Claptone, Hardwell, Don Diablo, David Guetta, Lost Frequencies, Morten, J Balvin, G-Eazy, Major Lazer și Anne Marie, au făcut parte din cea de-a șaptea poveste Untold, între 4 și 7 august 2022.