Ciolacu: Aceste atacuri nu sunt demne de un preşedinte european. Nu vinde nimeni Ardealul

Liderul PSD, Marcel Ciolacu a declarat miercuri că a avut senzaţia că Vadim Tudor trăieşte şi este preşedintele României

Ciolacu: Aceste atacuri nu sunt demne de un preşedinte european. Nu vinde nimeni Ardealul


Preşedintele Camerei Deputaţilor, liderul PSD, Marcel Ciolacu a declarat miercuri că a avut senzaţia că Vadim Tudor trăieşte şi este preşedintele României, ascultând declaraţiile preşedintelui Klaus Iohannis pe tema autonomiei Ţinutului Secuiesc. El a cerut serviciilor de informaţii să spună dacă i-au trimis preşedintelui vreo informare vizând acuzaţii la adresa sa şi a PSD.

”Președintele a venit cu un atac grosolan! Dincolo de asta, sincer vă spun, astăzi am avut senzația că Vadim Tudor trăiește și este președintele României! Asemenea atacuri nu sunt demne de un președinte european, domnule Iohannis! A fi un bun român, a fi patriot înseamnă să nu-ți trimiți românii să moară la cules de sparanghel în Germania, fără protecție, fără asistențe medicală. A fi un bun român, a fi patriot înseamnă să-l aperi pe ambasadorul României la Budapesta! Atunci când e atacat pentru că apăra interesele țării tale. Nu vinde nimeni Ardealul. Solicit serviciilor de informaţii dacă i-au transmis preşedintelui aceste informaţii, vorbim despre responsabilitatea unui preşedinte. Românii, indiferent de etnie au nevoie de un preşedinte care să nu creeze tensiuni. Eu rămân un partener al tuturor românilor”, a declarat Ciolacu. Liderul Partidului Social Democrat, Marcel Ciolacu, i-a adresat întrebări președintelui Klaus Iohannis, într-o conferință de presă. „Vreau ca președintele Iohannis să le răspundă românilor la patru întrebări simple, care nu au legătură cu politica: 1. De ce nu testăm populația? 2. De ce guvernul nu are un program concret și coerent de relansare economică? 3. De ce avem un milion de șomeri pe care îi lăsați să se descurce singuri? 4. De ce guvernul fură, pe timp de pandemie, prin achiziții netransparente cu firmele de casă ale PNL?”, a transmis Ciolacu. „Nu distrugeți România, domnule Iohannis, pentru ambiții prostești. Guvernul actual trebuie să vină urgent cu un plan de măsuri pentru salvarea economiei”, a încheiat liderul PSD.