Ciolacu, atac la adresa liberalilor: Vor prelungirea stării de alertă la nesfârșit. Ca să fure și mai mult!

Marcel Ciolacu acuză liberalii că doresc prelungirea stării de alertă ca să fure și mai mult și că la baza acestei decizii nu stă nicidecum creșterea numărului de cazuri de coronavirus

Ciolacu, atac la adresa liberalilor: Vor prelungirea stării de alertă la nesfârșit. Ca să fure și mai mult!


Președintele Camerei Deputaților și al PSD, Marcel Ciolacu, a avut o primă reacție după ce în presă a apărut informația că directorul Unifarm, Ionel Eugen Adrian, s-a ales cu un control judiciar pe o perioadă de 60 de zile pentru că ar fi cerut mită.

De asemenea, Ciolacu acuză liberalii că doresc prelungirea stării de alertă ca să fure și mai mult și că la baza acestei decizii nu stă nicidecum creșterea numărului de cazuri de coronavirus.
"Am fost singurii care am spus că prin achizițiile făcute fără licitație, în timpul pandemiei, fură! Că de aceea vor prelungirea stării de alertă la nesfârșit. Ca să fure și mai mult! Și le-am spus STOP! Ajunge! 760.000 euro este șpaga pretinsă, potrivit organelor de cercetare penală, de cel aflat la conducerea Unifarm. Pentru măștile care nici astăzi nu au ajuns la persoanele vulnerabile. Pentru combinezoanele pe care medicii nu le-au avut în lupta cu virusul. Și ne mai întrebăm de ce nu au bani de pensii și alocații! De ce nu au bani pentru firmele și producătorii români! De ce nu se văd nicăieri milioanele împrumutate de ministrul Finanțelor?!", a scris Ciolacu pe pagina sa de Facebook.