Cîțu, vizita de lucru în SUA: Unul dintre principalele noastre obiective este aderarea României la programul Visa Waiver

Liderul PNL și președintele Senatului, Florin Cîțu, și-a început, vineri, vizita oficială în Statele Unite. Unul dintre principalele noastre obiective este aderarea României la programul Visa Waiver.

Cîțu, vizita de lucru în SUA: Unul dintre principalele noastre obiective este aderarea României la programul Visa Waiver


Liderul PNL și președintele Senatului, Florin Cîțu, și-a început, vineri, vizita oficială în Statele Unite. Chiar din prima zi, delegația română va avea întrevederi cu oficiali din cadrul Departamentului de Stat, discuțiile urmând a se concentra pe teme legate de energie, finanțe și dezvoltare. Unul dintre principalele noastre obiective este aderarea României la programul Visa Waiver, a precizat Cîțu.

„Dăm startul vizitei în SUA. Astăzi, împreună cu ambasadorul României în SUA și cu membrii delegației, vom avem întrevederi cu oficiali din cadrul Departamentului de Stat pentru discuții legate de domeniile: energie, finanțele internaționale și dezvoltare. Tot astăzi vom o avea o întâlnire strategică pentru a discuta evoluțiile de securitate în regiunea Marii Neagre. Unul dintre principalele noastre obiective este aderarea României la programul Visa Waiver, subiect pe care l-am discutat cu ambasadorul României în SUA, Andrei Muraru, și pentru care vom accelera eforturile în perioada următoare, inclusiv la nivelul Congresului american”, a scris Florin Cîțu, pe Facebook.