Constanța îmbracă straie de sărbătoare!

Echipele au montat mii de corpuri de iluminat pe mai multe artere din oraș. Parcurile Tăbăcărie și Arheologic, precum și toate intrările în orașul nostru au fost împodobite cu lumini de Crăciun.

Constanța îmbracă straie de sărbătoare!


Constanța îmbracă straie de sărbătoare! În perioada sărbătorilor de iarnă, orașul nostru va fi plin de lumină și culoare.

Echipele au montat mii de corpuri de iluminat pe mai multe artere din oraș: Șoseaua Mangaliei, bulevardele 1 Mai, 1 Decembrie, Alexandru Lăpușneanu, I.C. Brătianu, Tomis, Ferdinand, Mamaia, Aurel Vlaicu, străzile Dezrobirii, Soveja, Termele Romane, Brizei, Dumbrăveni.

De asemenea, parcurile Tăbăcărie și Arheologic, precum și toate intrările în orașul nostru au fost împodobite cu lumini de Crăciun.

Mii de beculețe, ghirlande și perdele luminoase vor fi montate și în Piața Ovidiu, acolo unde va avea loc marea petrecere de Revelion.
Toate produsele luminoase utilizate în iluminatul festiv sunt instalații de exterior echipate cu sursă de lumină de tip led, astfel încât să asigure un consum mic de energie electrică.