Diana Șoșoacă, prima zi la Senat: Dacă cineva a spus că am venit în groapa cu lei s-a înșelat. Am venit în groapa cu hiene

Diana Șoșoacă și-a ocupat luni fotoliul de senator și a intrat direct în pâine, adică în direct pe Facebook din sala de ședințe.

Diana Șoșoacă, prima zi la Senat: Dacă cineva a spus că am venit în groapa cu lei s-a înșelat. Am venit în groapa cu hiene
Foto: Digi 24 / George Călin


Diana Șoșoacă și-a ocupat luni fotoliul de senator și a intrat direct în pâine, adică în direct pe Facebook din sala de ședințe. Ea a făcut un scurt bilanț al primei zile la Senat, avertizând că „pentru cei care nu fac față stresului chiar va fi o perioadă foarte stresantă”, scrie Digi 24.

Primul lucru pe care l-a făcut proaspăta senatoare Diana Șoșoacă luni, după ce s-a așezat în fotoliul de parlamentar, a fost să deschidă telefonul și să înceapă o transmisie live pe Facebook.
Fără să poarte mască, ea a povestit cum și-a preluat mandatul și ce acte a semnat, apoi a prezentat sala mare a Senatului, filmând inclusiv tavanul, și pe colegii senatori, „o grămadă de oameni pe care i-ați văzut la televizor”.
În viziunea Dianei Șoșoacă, Senatul este o groapă cu hiene. 
„Dacă cineva a spus că am venit în groapa cu lei s-a înșelat. Am venit în groapa cu hiene. Parlamentul ăsta e locul în care nimic nu rămâne secret. Totul se aude, totul se înregistrează”, a spus Diana Șoșoacă, în timp ce se înregistra în direct.
„Probabil că pentru cei care nu fac față stresului chiar va fi o perioadă foarte stresantă”, a avertizat ea.
Senatoarea a schimbat apoi subiectul, vorbind despre un protest al avocaților, după care s-a întors în Senat, concluzionând: „E foarte frumoasă sala, am mai fost p-aicea”.