Diana Șoșoacă se teme pentru viața ei. Senatoarea AUR vrea să-și cumpere armă

Diana Șoșoacă vrea să obțină permis port-armă pentru a se apăra, deoarece cred că viața îi este pusă în pericol.

Diana Șoșoacă se teme pentru viața ei. Senatoarea AUR vrea să-și cumpere armă


Senatorul AUR a anunțat faptul că va solicita permis pentru port-armă pentru că îi este teamă pentru viața sa. Amintim că membrul formațiunii precizate e recunoscut pentru discursurile scandaloase, tăioase și controversate la adresa multora dintre colegii de breaslă și nu numai.

Mai mult decât atât, nu cu mult timp în urmă aceasta a discutat cu românii care aderează la o perspectivă asemănătoare ei faptul că i-a fost frică să nu fie otrăvită chiar în perioada alegerilor.
Senatoarea AUR susține că este pe aceeași listă neagră pe care s-ar afla și activista anti-botniță Codruța Cerva.
Probabil că eu sunt pe lista neagră, la fel cum a fost și Bogdan Stanoevici și uite că nu mai e printre noi… Și Codruța Cerva e pe lista neagră, daca au ajuns s-o fileze cu o mașină de Sibiu. Anul trecut am fost filată, toate mișcările mele au fost supravegheate. Mașini care mă urmăreau peste tot. Mă așteptau în fața blocului și mergeau cu mine peste tot. Sunt câteva luni de-atunci, dar eu sunt sigură că sunt filată și acum, mai ales că am ajuns senatoare și nu mă potolesc. Probabil că nu mai sunt la vedere, dar eu îi simt că mă filează permanent”, a declarat senatoarea AUR, în cadrul unei intervenții la România TV.