Documente: Hotărârile votate de CJSU pentru cele şapte localităţi carantinate din municipiul Constanţa

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență a votat intrarea în carantină a șapte localități din Constanța. În documente veți regăsi toate hotărârile votate astăzi.

Documente: Hotărârile votate de CJSU pentru cele şapte localităţi carantinate din municipiul Constanţa


Comitetul Județean pentru Situații de Urgență a votat intrarea în carantină a șapte localități din Constanța. Astfel, pentru localitățile Agigea (7,28), Costinești (6,91), Lumina (6,36), Mihail Kogălniceanu (7,45), Medgidia (5,56), Techirghiol (6,98), Valu lui Traian (7,50), s-a propus intrarea în carantină începând cu data de 21.11.2020, ora 20:00. Măsura va fi valabilă pentru următoarele 14 zile, cu posibilitate de prelungire, dacă situația o va cere.

„Este strict interzisă intrarea/ieşirea din zona carantinată prin alte zone şi căi de acces decât cele deschise circulaţiei publice de pe drumurile naţionale, judeţene și comunale și forestiere. Circulaţia şi staţionarea în spaţii publice a persoanelor este interzisă, cu excepţia motivelor bine justificate, prevăzute în prezenta hotărâre, pe baza Declaraţiei pe proprie răspundere, legitimaţie de serviciu sau a adeverinţei eliberate de angajator“, se arată în hotărâre.
În aceeași ședință a CJSU, votată prelungirea carantinării zonale în orașul Ovidiu, ca urmare a unei adrese formulate de DSP Constanța, prin care a fost propusă extinderea măsurii existente pe o perioadă de încă 14 zile. Propunerea a venit după constatarea că incidența cumulată a cazurilor de infecție cu SARS-CoV-2 în ultimele 14 zile se află la un nivel ridicat.
În documentele de mai jos veți regăsi toate hotărârile votate astăzi, în sistem electronic, în ultima ședință a CJSU.

Fișiere