Farul Constanţa s-a impus cu 3-2, în fața celor de la FCSB

Farul Constanţa a învins-o dramatic pe FCSB, cu scorul de 3-2 într-un meci din etapa a 23-a a Superligii de fotbal, după două goluri marcate în minutele de prelungiri.

Farul Constanţa s-a impus cu 3-2, în fața celor de la FCSB
Foto: Raed Krishan/GSP


FCSB a pierdut dramatic meciul cu Farul Constanţa, în urma unui final absolut nebun de meci. Roş-albaştrii conduceau cu 2-1 în minutul 90, dar Joyskim Dawa a fost eliminat, iar echipa pregătită de Gică Hagi a reuşit să întoarcă scorul în prelungiri.

Farul Constanţa a învins-o dramatic pe FCSB, cu scorul de 3-2 (0-0), pe Arena Naţională din Bucureşti, într-un meci din etapa a 23-a a Superligii de fotbal, după două goluri marcate în minutele adiţionale.
FCSB a deschis scorul prin Andrei Cordea (47), imediat după pauză, dar echipa antrenată de Gheorghe Hagi a egalat prin golul lui Denis Alibec (56), din lovitura liberă. Gazdele au reușit să repună avantajul prin golul lui Andrea Compagno (59 - penalty), în urma unui fault comis de Mihai Popescu la Cordea.
Soarta partidei s-a schimbat în minutul 90, când fundașul camerunez Joyskim Dawa a fost eliminat pentru fault la Alibec, scăpat singur spre poartă.
La lovitura liberă care a urmat, Alibec a tras în zid, faza a continuat, iar Omrani a reluat în propria poartă în încercarea de a respinge o minge trimisă în fața porții (90+5).
FCSB a încasat un nou gol, un minut mai târziu (90+6), când Andrei Borza a marcat golul victoriei cu un șut la colțul lung.
O zi frumoasă din viața mea, mă bucur că am reușit să câștigăm pentru că eu cred că Steaua, FCSB ne-a dominat, mai ales în prima repriză. Au jucat mai bine decât noi. Am încercat să ne facem jocul nostru la început. Mă bucur mult că ei au crezut până la final și am câștigat. Se poate orice, numai să crezi. Știam că Borza e în formă bună și de asta am vrut să-i dau și lui mai multe minute, pentru că de fiecare dată când a intrat de pe bancă a făcut-o foarte bine. La Farul trebuie să construim o mentalitate de învingător. Ne lipsește acest lucru, nu putem să-l avem de la început, dar ne străduim să-l construim în timp. Alibec - fantastic. A fost cel mai bun de pe teren. A făcut diferența. Când el joacă bine, jucăm și noi bine. E mai mult decât un jucător. Avem nevoie de el”, a spus Gică Hagi la finalul meciului cu FCSB.
Farul venea după trei meciuri consecutive fără victorie, un egal şi două eşecuri.
FCSB a suferit a doua sa înfrângere pe teren propriu în acest campionat.
În tur, Farul s-a impus cu 3-1.