Fiul unui cunoscut procuror din Constanța s-a împușcat în cap cu arma tatălui său. Tânărul a murit la spital.

Fiul unui procuror din Constanţa s-a împuşcat duminică în cap cu o armă, victima fiind transportată în stare gravă la spital. Din păcate, victima a fost declarată decedată.

Fiul unui cunoscut procuror din Constanța s-a împușcat în cap cu arma tatălui său. Tânărul a murit la spital.


Fiul procurorului constănțean Teodor Niță, fost candidat la șefia DIICOT, s-a împușcat duminică. Victima a fost găsită într-o baltă de sânge chiar de tatăl său. Medicii ajunși la fața locului l-au resuscitat și i-au salvat viața.

Bărbatul în vârstă de 31 de ani a fost transportat de urgență la spital, unde a fost intubat și ventilat. Din cauza faptului că glonțul a ieșit din craniu, victima poate intra în orice moment în moarte clinică, se tem medicii, potrivit cugetliber.ro.
Anchetatorii au concluzionat că fiul și-a tras un glonț în cap chiar cu arma tatălui. Înainte de a comite gestul, tânărul i-ar fi trimis tatălui un mesaj de adio pe telefon.
”Polițiștii Secției 3, dar și criminaliști și polițiști de investigații criminale s-au deplasat la fața locului, pentru efectuarea cercetării la fața locului, în vederea stabilirii cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.
Concomitent, la fața locului s-au deplasat 2 autospeciale SMURD din cadrul I.S.U. Dobrogea al județului Constanța, respectiv un echipaj de prim ajutor și un echipaj de terapie intensivă mobilă. Persoana în cauză prezenta semne vitale, fiind transportată de urgență la spital”, se arată în informarea IPJ Constanța.
UPDATE: Din păcate, victima a fost declarată decedată. Potrivit unor surse, bărbatul s-ar fi despărțit recent de soția sa, iar înainte de a comite gestul fatal, acesta i-ar fi trimis tatălui său un mesaj de adio pe telefon. Motivul sinuciderii ar fi o veche decepţie în dragoste.