Klaus Iohannis, mesaj de Paștele Catolic: Sacrificiile pe care le facem acum vor fi în curând răsplătite

Președintele Klaus Iohannis, a transmis credincioșilor urarea de sărbători binecuvântate, bună înţelegere şi prosperitate, subliniind că în aceste momente avem nevoie mai mult ca oricând de credinţă.

Klaus Iohannis, mesaj de Paștele Catolic: Sacrificiile pe care le facem acum vor fi în curând răsplătite


Președintele Klaus Iohannis, a transmis sâmbătă, 3 aprilie a.c., un mesaj cu prilejul Sărbătorilor Pascale celebrate de creștinii romano-catolici, reformați, unitarieni și evanghelici. Acesta a admis că de un an traversăm o perioadă grea, din cauza pandemiei de coronavirus, dar a subliniat că împreună, având grijă unii de ceilalți, putem depăși cu bine această cumpănă.

Tuturor credincioșilor care sărbătoresc duminică Sfintele Paști, fie că sunt în țară sau în comunitățile diasporei, le transmit sărbători binecuvântate, bună înțelegere și prosperitate! În aceste momente avem nevoie, mai mult ca oricând, de credința și speranța pe care Lumina Învierii ni le insuflă.
Traversăm de mai bine de un an o perioadă dificilă, provocată de pandemia de COVID-19, dar împreună, având grijă de sănătatea noastră și ocrotindu-i pe cei dragi, vom depăși cu bine aceste momente grele. Vă mulțumesc pentru solidaritatea și responsabilitatea de care ați dat dovadă în tot acest timp! Sunt convins că sacrificiile pe care le facem acum vor fi în curând răsplătite și ne vom putea reîntâlni, în siguranță, cu toți cei apropiați.
Aceste zile de sărbătoare, încărcate de profunde semnificații spirituale, să vă aducă liniște sufletească, armonie și generozitate față de semeni.