Maia Sandu: România ne-a fost alături ori de câte ori a fost nevoie

Preşedinta Maia Sandu a mulţumit României pentru sprijinul consecvent acordat Republicii Moldova, în cadrul unei întâlniri, joi, cu ambasadorul român Cristian-Leon Ţurcanu.

Maia Sandu: România ne-a fost alături ori de câte ori a fost nevoie


Preşedinta Maia Sandu a mulţumit României pentru sprijinul consecvent acordat Republicii Moldova, în cadrul unei întâlniri, joi, cu ambasadorul român Cristian-Leon Ţurcanu, transmite Radio Chişinău.

"O noutate excelentă este testarea în perioada următoare a punctului comun de trecere a frontierei Leuşeni-Albiţa, pe sensul de intrare în România", a spus ea, conform unui comunicat al preşedinţiei de la Chişinău.
"De asemenea, miercuri, 1 februarie, în Republica Moldova a ajuns primul lot de lemne din România, de peste 2.000 de metri steri, care vor ajunge în curând la cetăţeni", a adăugat ea.
Cu ocazia acestei întrevederi, Maia Sandu a apreciat sprijinul Bucureştiului pentru parcursul european al Republicii Moldova.
"România ne-a fost alături ori de câte ori a fost nevoie şi rămâne principalul partener economic al ţării noastre", a spus Maia Sandu. (Agerpres)
Sursa foto: presedinte.md