Marcel Ciolacu: Nu m-am văzut direct cu George Simion, am discutat la telefon

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, spune că nu s-a întâlnit liderul AUR, George Simion, însă admite că a vorbit recent cu acesta la telefon.

Marcel Ciolacu: Nu m-am văzut direct cu George Simion, am discutat la telefon


Președintele PSD, Marcel Ciolacu, spune că nu s-a întâlnit liderul AUR, George Simion, însă admite că a vorbit recent cu acesta la telefon. Pe de altă parte, potrivit imaginilor apărute în presă, Vasile Dâncu, președintele Consiliului Național al PSD s-a întâlnit cu George Simion, însă Ciolacu spune că acesta nu a avutt vreun mandat de la partid să negocieze ceva cu co-președintele AUR.

”Nu m-am văzut direct cu domnul Simion, am discutat la telefon. Eu m-am dus la IRES, s-a făcut un sondaj, l-am solicitat la partid, să vedem cum s-au împărțit voturile. (...) Domnul Dâncu nu a avut un mandat de la partid să negocieze ceva cu domnul Simion. Eu am stat de vorbă la telefon cu domnul Simion. E normal să fac acest lucru, domnul Simion e lider de partid. Nu numai cu domnul Simion am vorbit. Am vorbit cu mai mulți lideri de partid în aceată perioadă. Cu domnul Orban nu mi-am permis. PSD-ul nu are unde să se regăsească în toate aceste negocieri cu domnul Orban”, a declarat Marcel Ciolacu, duminică seară, la Antena 3.
Întrebat despre ce a vorbit cu George Simion, liderul PSD a răspuns: ”Sunt parlamentari la primul mandat. Am vorbit despre care este sistemul de funcționare al Parlamentului și care sunt pașii de făcut. Mi se pare corect. Sunt pentru prima oară”.