PSD: Retrageți măsurile aberante, testați pentru normalitate! Renunțarea la restricțiile fără logică

Partidul Social Democrat a declarat că renunțarea la restricțiile fără logică, precum închiderea magazinelor la ora 18, reprezintă condiția obligatorie pentru orice dialog cu Guvernul

PSD: Retrageți măsurile aberante, testați pentru normalitate! Renunțarea la restricțiile fără logică


Partidul Social Democrat a declarat, printr-un comunicat de presă, că renunțarea la „restricțiile fără logică, precum închiderea magazinelor la ora 18”, reprezintă „condiția obligatorie” pentru orice dialog cu Guvernul despre preluarea controlului asupra pandemiei de COVID-19. PSD solicită renunțarea la „restricțiile fără logică, precum închiderea magazinelor la ora 18”.

„Renunțați la restricțiile fără logică, precum închiderea magazinelor la ora 18.00! Aceasta este condiția obligatorie pentru orice dialog cu Guvernul despre preluarea controlului pandemiei. Fiindcă noi avem soluții eficiente, voi știți doar să provocați haos și tensiune socială!”, se arată într-o postare publicată miercuri pe pagina de Facebook a PSD.
Social-democrații au propus și o serie de măsuri pentru combaterea pandemiei și a efectelor sale.
„Deduceți din impozit costul testelor rapide achiziționate de orice companie din țară pentru testarea regulată a angajaților; Redeschideți restaurantele, teatrele sau muzeele, cu intrarea doar după test rapid negativ și decontați acestor instituții costurile cu testarea; Testați prin sondaj profesorii și elevii suspecți sau contacții lor pentru a păstra școlile deschise și în cazul apariției unor infectări în sălile de clasă. Despre asemenea măsuri cu impact concret putem discuta dacă ați avea un dram de rațiune! Înainte, însă, anulați aceste restricții care fac oamenilor mai mult rău decât bine. Si, mai presus de orice, încetați să-i mai jigniți și amenințați pe românii care protestează când voi, de la Voiculescu la Turcan, sunteți primii care nu respectați regulile elementare anti-COVID!”, se mai arată în postarea PSD.