Rusia a tras circa 100 de rachete asupra Ucrainei

Rusia a tras circa 100 de rachete asupra Ucrainei marţi, lovind mai multe infrastructuri energetice esenţiale în diferite regiuni, a anunţat un purtător de cuvânt al forţelor aeriene ucrainene.

Rusia a tras circa 100 de rachete asupra Ucrainei


Rusia a tras circa 100 de rachete asupra Ucrainei marţi, lovind mai multe infrastructuri energetice esenţiale în diferite regiuni, a anunţat un purtător de cuvânt al forţelor aeriene ucrainene, informează AFP.

"Au fost trase circa o sute de rachete (...) dinspre Marea Caspică, regiunea (rusă) Rostov" şi de asemenea "din Marea Neagră", a declarat Iuri Ignat în direct la televiziunea ucraineană, precizând că "în acest stadiu nu s-a înregistrat utilizarea de drone de atac".
Primarul capitalei ucrainene Kiev, Vitali Kliciko, a înregistrat cel puţin trei rachete ruse care au lovit clădiri rezidenţiale. "În cartierul Pecersk, într-unul dintre imobilele lovite de o rachetă, echipele de salvare au găsit trupul unei persoane decedate", a deplâns Kliciko pe Telegram. "Operaţiunile de salvare şi de căutare sunt în curs", a adăugat primarul Kievului.