Simion: Este timpul să renunțăm la interesul fiecărui partid și să punem interesul națiunii române să primeze

George Simion a declarat că, spre deosebire de partidele clasice, AUR vrea să pună pe primul loc interesul națiunii, și nu pe cel de partid.

Simion: Este timpul să renunțăm la interesul fiecărui partid și să punem interesul națiunii române să primeze


George Simion, a declarat, joi seară, că partidul său și-a propus să „pună mâna pe putere” nu pentru a o păstra. Co-președintele AUR afirmă că vrea să o predea adevăraților profesioniști pe care i-au întâlnit în deplasările prin țară.

Simion susține că, spre deosebire de partidele clasice, AUR vrea să pună pe primul loc interesul națiunii, și nu pe cel de partid.
"Noi AUR am găsit în rândul patrioților, în rândul rețelei profesioniștilor și alte categorii sociale. Noi am venit cu dinamismul, noi am fost cu campania, care spune că este timpul să punem profesioniști la conducerea țării, este timpul să renunțăm la politica asta partinică și să renunțăm la interesul fiecărui partid și să punem interesul națiunii române să primeze. În ultimii ani am cunoscut mulți profesioniști, la nivel de transporturi, infrastructură, cercetare și învățământ și mai căutăm, ei bine, acesta este rolul AUR, încercăm să punem acești profesioniști la conducerea țării, nu vrem să ajungem noi la conducerea țării", a declarat George Simion într-o intervenție la TVR 1.
"PSD face gafe enorme, nu taxează deloc derapajele anticonstituţionale ale preşedintelui (...) Dacă nu o să o facă PSD (n. red. iniţierea procedurii de suspendare a preşedintelui), o să o facem noi şi o să mergem în fiecare localitate din ţara asta, pentru că preşedintele actual a devenit, din păcate, actor politic”, a subliniat George Simion.
Politicianul a menționat că cel mai important argument pentru suspendarea președintelui aflat în funcție este faptul că acesta a încetat să mai acţioneze că un mediator în politica din România. 
"În luna de campanie Klaus Iohannis a ieşit în faţa românilor şi a promovat constant PNL. Este cât se poate de evident faptul că a făcut campanie, 25% a primit Klaus Iohannis. Nu mai este mediator în momentul ăsta. Este evident că PSD este un alt partid în siajul preşedintelui, aşa că noi, ca forţă nouă, ne permitem să facem acest lucru, că nu avem păpuşari, noi rezistăm la această avalanşă de atacuri împotriva noastră venită din zona preşedintelui", a mai spus co-preşedintele partidului AUR.